GODT NYTT ÅR!

4. Januar 2021

Vi har nå byttet alt vannet, samt gjort en del omfattende vedlikehold av rør, pumper og rensesystemer. I den forbindelse har vi sett oss nødt til å lage til noen regler, slik at vi unngår skader på anlegget og unødvendig forurensning av vannet. 
Vi skulle egentlig også male i denne omgang, da maling flasser litt av, samt er slitt bort i vannskorpen. Det var dessverre veldig lang leveringstid på slik maling, så det får bli i neste gang. Bassenget er hvertfall så rent som det får blitt.

Vi må be alle kunder sette seg inn i reglement som gjelder, før dere begynner å bruke anlegget igjen. Reglementet finner dere både under fanen for svømming her på hjemmesiden, som oppslag på døra i hallen og på vår facebookside. Vel møtt!

 
C0B1DF6F-D6E6-4FD0-B2EE-CFDD896DFC11.jpeg

BESTILL DIN TID IDAG

Vi anbefaler at alle som bestiller timer hos oss regelmessig registrerer en bruker hos oss - på den måten er det enklere å følge med på hvor mange timer man har hatt og når man har sine fremtidige timer. Bruk den lille pilen øverst til høyre over menylinjen til å registrere deg (Enkelte har problemer med å knytte kontoen til facebook eller google, så registrering med mail anbefales). Våre timer finner dere lenger ned på siden her.

Klipekortkunder booker sine timer på alternativene med klippekort. Man må selv følge med på hvor mange timer man har brukt, men vi tar stikkprøver.

Betaling for enkelttimer gjøres via vipps i forkant av timen. Vippsnummeret vårt er 120264. Det går dessverre ikke lenger ann å forhåndslegge priser og produkter, så nå må man selv legge inn beløpet man skal betale. Skriv gjerne kommentar hvilken type time dere betaler for.


OBS OBS: Klippekort skal ikke betales på Vipps. Send oss en melding så sender vi faktura. 

 
 

Egnervegen 144, 2040 Kløfta, Norway

©2020 by torefjell. Proudly created with Wix.com