top of page
Book online: Text
C0B1DF6F-D6E6-4FD0-B2EE-CFDD896DFC11.jpeg

BESTILL DIN TID IDAG

Obs - Prisøkning fra Mars 2023 som følge av økte driftsutgifter.

Vi anbefaler at alle som bestiller timer hos oss regelmessig registrerer en bruker hos oss - på den måten er det enklere å følge med på hvor mange timer man har hatt og når man har sine fremtidige timer. Bruk den lille pilen øverst til høyre over menylinjen til å registrere deg (Enkelte har problemer med å knytte kontoen til facebook eller google, så registrering med mail anbefales). Våre timer finner dere lenger ned på siden her.

Klipekortkunder booker sine timer på alternativene med klippekort. Man må selv følge med på hvor mange timer man har brukt, men vi tar stikkprøver.

​​

Betaling for enkelttimer gjøres via vipps i forkant av timen. Vippsnummeret vårt er 120264. Det går dessverre ikke lenger ann å forhåndslegge priser og produkter, så nå må man selv legge inn beløpet man skal betale. Skriv gjerne kommentar hvilken type time dere betaler for.

OBS OBS: Klippekort skal ikke betales på Vipps. Send oss en melding så sender vi faktura. 

FOR DE MED KLIPPEKORT SOM IKKE HAR BETALT: Husk å sende fakturainfo enten via hjemmesiden eller på facebook hvis du ikke har mottatt faktura enda.

​​

Book online: About
Book online: Bookings
bottom of page