VÅRE TJENESTER

Isac lever i trua om stadig bedring! 😃❤

HESTESVØMMING

Trening av hest i basseng er en belastningsfri treningsform for å styrke muskulatur og kondisjon. Hesten bruker mye bakpart og magemuskulatur i vannet, samtidig som den trener intervaller, og alt dette uten å belaste beina. Ypperlig etter skader eller bare som variasjon.

Untitled

HUNDESVØMMING

Trening av hunder i basseng er populært både for lek og hygge sin del, men også for å trene opp etter skader, eller for å ha et alternativ til den vanlige treningen. Alt fra familiehunder til jakt og tjenestehunder trener hos oss, med gode resultater.

INSTRUKSJON PÅ HEST

Fra i sommer vil Caroline tilby instruksjon på islandshest. Hun reiser ut til din stall, eller du kommer hit. Også mulighet for å låne hest her og få rideundervisning tilpasset ditt nivå på godt skolerte hester. 
Også mulighet for å være med på rideturer. ta kontakt!

«Hva er du for no a?» Bror og Emilie bli

HEST I TRENING

Caroline tilbyr hest i svømmetrening eller hjelp med gangsetting, temming og utvikling av islandshest. Vi tilpasser treningen av hesten etter hestens fysikk, men også etter rytterens behov.
Svømmetrening legges opp i samarbeid med trenere og evt. veterinærer eller behandlere ved behov. Fra august 2020.

Den vokser så fælt! 🤭 Trú fra Torefjell
De søteste jeg vet om 😍 #corgi #welshco

HELPENSJON FOR HEST OG HUND

Vi tar vare på din hest eller hund mens du er på ferie eller av andre grunner trenger et sted å ha den! ta kontakt for mer informasjon.

Skal vi være venner eller? 🥰 
#puppy #c

OPPSTALLING

Mulighet for oppstalling. Ta kontakt for mer informasjon.